SON DAKİKA HABERİ: Benfica bir Türk yıldızı daha alıyor! Milli oyuncu Kerem ve Orkun’un yanına gidiyor…

Son olarak Galatasaray'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir başlangıç yapan Benfica'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Portekiz, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'den sonra gözünü bir Türk yıldıza daha dikti. İşte son dakika haberinin detayları...

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

KEREM ADETA PARLADI

Galatasaray formasını 4 yıl giydikten sonra Portekiz'in Benfica takımına transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni ekibindeki kariyerinin başlangıcında ortaya koyduğu performansla şimdiden dikkatleri üzerine çekti.

Sezonun başında 3 Eylül'de Benfica'ya transfer olan sol kanat oyuncusu Kerem, Portekiz 1. Futbol Ligi'nde 3 maçta 2 gol atıp 2 asist yaptı. Milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2 maçta da 2 gol kaydetti.

ORKUN, BRUNO LAGE İLE AÇILDI

Portekiz'in Benfica takımında ikinci sezonunu geçiren ve geçen sezon Alman çalıştırıcı Roger Schmidt yönetimindeki ekipte az süre alıp kendini gösterme fırsatı bulamayan milli futbolcu Orkun Kökçü, yeni teknik direktör Bruno Lage ile parladı.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."