SON DAKİKA: Galatasaray’ın yeni transferine ameliyat şoku! Kadro dışı bırakıldı…

Galatasaray'ın yeni transferinin milli aradan yararlanarak ameliyat olmayı planladığı ve bu yüzden milli takıma katılamayacağı ile ilgili haberler üzerine Futbol Federasyonu'ndan da açıklama geldi. Bu sezon takıma katılan ve kısa sürede sarı kırmızılı kulübe uyum sağladığı görülen futbolcunun akıbeti ise merak konusu haline geldi. İşte konuya ilişkin gelen o açıklama;

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Ismail Jakobs ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

25 yaşındaki oyuncu sezon başında Monaco'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kadroya katılmıştı.

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Ismail Joshua Jakobs ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2024-2025 sezonu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır"

"Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.000.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2024-2025 futbol sezonu için net 2.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir. Buna ek olarak, futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8.000.000 Euro'dur" ifadeleri kullanılmıştı.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."